Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Függőségben 1-2.

Elérhetőség: Készleten

3 450 Ft
Nathaniel Cruz már akkor belebolondult Alexis Woodville-be, amikor a lány a gimnáziumban egy szerencsétlen baleset folytán, fejen találta őt egy foci labdával. A cserfes, vörös hajú, szó szerint levette a fiút lábáról. Egyikük sem sejtette, hogy a spontán vonzalom életre szóló bilincset tesz majd a szívükre. De katasztrofális időzítés és egy buta véletlen hosszú időre elszakítja őket egymástól.
Évekkel később Nathaniel a világhírű football sztár csillogónak látszó életét éli, szívében azonban még mindig megszállottja Alexisnek. A régóta eltitkolt vágyak a felszínre törnek, ám hiába tombol közöttük a szenvedély, a féltékenység és birtokolni vágyás megint szétválasztja őket.
Amikor útjaik később újra keresztezik egymást, hatalmas dilemma előtt állnak. Követve a szívük vágyát, megadják-e magukat az oly régóta elnyomott szenvedélynek, vagy feláldozzák a szerelmet a felelősségtudat oltárán.
Ez Alexis és Nathaniel érzéki, szenvedélyes története. Remélem, annyira élvezitek majd olvasni, mint amennyire én az írást élveztem!
Szerző Alexandra W. Müller
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-5919-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 520
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem