Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területés

Idegen vs. Ragadozó - Kényszerhajsza

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 100 Ft
2225 januárja. A Weyland–Yutani társaság által számon tartott bolygók egyikén, az LV-1201-en elszabadul a pokol. A tomboló háborút, mely két rivális idegen lény között zajlik, csak egyetlen ember éli túl, Allaine Fayron százados. A halál szele ugyan megérinti, mégis túléli a találkozást a halálos, csontvázszerű idegen lényekkel, valamint a robosztus, fémeszközökkel felszerelkezett ragadozókkal. Megfogadja, el fogja kapni, és bosszút áll azon a ragadozón, mely majdnem a halálba küldte őt.
2231 januárja. Az LV-1201 bolygón a mostanra generálissá előléptetett Fayron csapdát állít a ragadozók számára, hogy elkapja az általa űzött vadászt. Hat év alatt olyan csapdát készített elő, melybe tudja, hogy bele fognak sétálni az űrbéli hentesek.
A bolygót hamarosan egy idegen civilizáció képviselője közelíti meg. A Joren'Dsae nevű űrhajóval ragadozók népes csoportja érkezik, hogy alászállva bebizonyítsák maguknak, évek óta tartó kiképzésük és harci tudásuk bármitől megvédi őket. Dahc Nihc T'alakt, a csapat vezetője nem is sejti még, hogy féltve őrzött maszkját, amit halott társától, Dachande-tól kapott hajdanán, egy ravasz riválisa mindennél jobban meg akarja szerezni.
Pár nappal később emberi kéz által épített űrhajó bukkan fel a rendszerben. Mc’Cain őrnagy és csapata parancsba kapja, hogy derítsék fel a bolygón létesített egyik bázis lerombolásának okát. A katonák között van egy olyan férfi is, akit társai egyszerűen csak Fagyosnak, másnéven „Parky”-nak hívnak. A férfi hidegvérét bárki megirigyelhetné, és bár most sem veti szét az izgalom, érzi, valami rendkívülinek lesz a része ezúttal.
2231 januárja. A csapda készen áll, csak arra vár, hogy Dahc Nihc T’alakt belesétáljon. A vadász még nem is sejti, de hamarosan kénytelen lesz üldözőbe venni nemcsak az emberi támadókat, hanem saját fajtájának árulóit is.
Ráébred: ez már nem vadászat.
Ez egy Kényszerhajsza.
Szerző Ren Wargner
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-3292-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2012
Oldalszám 413
Szélesség (mm) 199
Magasság (mm) 123
Betekintő Nem
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.