Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Amikor megismertelek

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
„Pályafutásom kezdetén jómagam is versek írásával próbáltam kiadni magamból azokat a gondolatokat, amik foglalkoztattak, bántottak, vagy éppen boldoggá tettek. Jó érzés látni, ahogy egy fiatal elindul az úton, és belekóstol az írás világába, ajánlom másoknak is ezt az élményt.”
Somogyi Péter (Children of Distance)

„Eltűnök fényed alatt, ahol eddig Veled éltem - ahogy írta Norbi, jó pár szavában 20 évvel fiatalabb önmagamat láttam. Szeretem gondolatait, rímeit, őszinteségét, ha ennyi idősen ilyen jó vagyok, mint Ő, sokkal többet adhattam volna már a világnak. Szeressétek, olvassátok, mutassátok másnak…”
Kolláth Zsolt (Író)
Szerző Kun Norbert
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-7989-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 82
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.