Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Tündértitkok- hogyan kezdődött?

„Létezik egy ősi jóslat, mely megmentheti a tündérvilágot és ugyanakkor fenekestül felforgatja a 10 éves Emma életét. A varázslatos találkozások Tia felbukkanása után megállíthatatlanul követik egymást, egészen Tündérországig repítve hőseinket. Küldetésük teljesítése azonban számos akadályba ütközik. Vajon sikerül Emmának és barátainak kézbesíteni az üzenetet és leleplezni a gonosz Reficult még mielőtt felborul az időegyensúly?”

Anya vagyok, és leendő pszichológus, így tudom, milyen fontos a gyermekek életében a mese, a fantázia világa. Fogadjátok szeretettel kedves szülők és gyerekek a Tündértitkokat!
Hogyan kezdődött Emmáék kalandja?

2016 őszén egy helyes kis tündér képe jelent meg előttem az interneten. Azonnal beugrott a Tündértitkok története, és hamarosan elég kövér mese kerekedett belőle. Már ekkor tudtam, hogy egyszer a kezemben szeretném tartani a könyvet, mely körül öleli az én mesémet, és remélem, hogy eljut az apró kezecskékbe is, melyekbe szántam őket. Sok hezitálás, és hosszas rajzolás előzte meg azt az utat, melyre most ráléptünk a tündéreimmel és Emmával, a történet főszereplőjével. Már nagyon várjuk a könyvet, a Tündértitkok addig is elérhető e-könyv formájában az Underground kiadó boltjában. 🙂

Tündértitkok (e-könyv)

 

(Forrás: Ördögné Suhajda Klaudia)

9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv