Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Álomból valóság

 

Elérhetőség: Készleten

1 600 Ft

"Az élet megváltozott... egy másik világban: a Földön a Pokol tombolt. Azonban eljött az idő, hogy lépjen mindkét fél: a Jó és a Rossz oldal összecsap egymással. Natália ebbe a környezetbe csöppen bele... nem kis meglepetésére ismerős helyre: mintha már járt volna itt... csak másképpen.
A könyvet ajánlják:
""A múlt, a jelen, a jövő képzeletbeli utazásai peregnek végig szemeink előtt e könyvet olvasva. Egyfajta álom, ami lebilincseli érzékeinket és elmeríti gondolatainkat, hogy valósággá váljanak az utolsó pillanatig. Így lesz álomból valóság. A szerző elképesztő fantáziával rendelkezik, amit igényes kivitelezésben tár az olvasók elé."" Bódog Zsolt
„Lady Nairi világát a szeretet, a megértés és a segíteni akarás öleli körül, ötvözve mindezt a vággyal arra, hogy eltűnjön a gonoszság és az igazságtalanság, ami olykor megkeseríti az életünket. Ez a fantáziadús, szabad vers formájában megalkotott mű egy másik valóságba vezeti az olvasót; teret enged a képzeletnek... Olykor titokzatossággal átszőtt, meseszerű környezetbe visz minket, ahol bármi lehetséges, miközben a sorok mögött végig érezhető a fiatalos lendület és a törhetetlen hit abban, hogy a célok - bármilyen nehéznek is tűnik a hozzájuk vezető út - kellő kitartással elérhetők. Ezt példázza Lady Nairi munkássága is, hiszen már a harmadik könyvét tarthatjuk a kezünkben; tehetséges, fiatal írónak tartom, aki képes arra, hogy az olykor rögös úton is végigmenve megvalósítsa az álmait.” Zágonyi Mónika"
Szerző Lady Nairi
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-2243-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 90
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő N/A
Rövid leírás