Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Eszmék és téveszmék

 

Elérhetőség: Készleten

2 460 Ft

Talán nem is létezik az általunk, emberek által elképzelt világegyetem. Sok olyan emberi értelem számára ismeretlen és magyarázhatatlan jelenség található itt életterünkön a Földgolyón, amit jelenleg nem tudunk felfogni , érzékelni. Ilyen jelenség a gravitáció, mely az egész világrendszert összetartja. Nem csak földünkön érezzük hatását. Ez a „Tömegvonzás” alakította és alakítja ki folyamatosan a galaktikákat és a világmindenség irányítását, megújulását és pusztulását , átalakulását ősködökké és fekete pontokká. Még azt sem tudjuk mi ez az erő, sugárzás , földünk központja felé meddig növekszik, meddig hat. Talán egyszer megismerjük az anyag és energia változhatásának jelenségét. Rátalálhatunk arra, hogy az anyag energiává alakítva sugárzásként juthat el a világmindenség bármely pontjára és ott visszaalakulhat anyaggá. Eszmém és téveszmém ebben a tényben azt is elképzelheti, a jelenleg „ufo”-ként elképzelt és látomásként megjelent anyag energia átalakulással érkezik hozzánk és itt ismét eredeti anyagszerű formát ölt. Ez az átalakulás netán élő anyagként is előfordulhat, mint az anyag egy rövid ideig tartó formája. A nagy távolságok miatt „egyéni véleményem szerint” ez az elképzelés valószínűsíthető. Könyvemben ezekkel a képzetekkel foglalkozom, írok olyan verseket és eszmefuttató írásokat, melyekben ezeket a kérdéseket próbálom fejtegetni és arra késztetni olvasóimat, gondolkozzanak az „eszméken, téveszméken”!

Írásaimban , verseimben és novelláimban emberi szemlélettel vizsgálom e dolgokat, mert a földünkön élő és gondolkodó embernek nem lehet más szemlélete, mint a saját elképzelése! Más nem adatik emberként!

Végezetül írásaim egy része emberibb kérdésekkel és érzésekkel van megtöltve, mert érző ember vagyok, mint a földön élő gondolkozó emberiség!
Szerző Inotay Ferenc
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-1463-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 142
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő N/A
Rövid leírás