Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Freemountaini történetek – A bosszú parancsára

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 500 Ft
Az igazság pokolian fáj. Csak ült és azt a három papírt bámulta, ami ott hevert előtte az asztalon. A szállodai szobájában volt és jó pár perc kellett ahhoz, hogy rávegye magát, nyissa ki a borítékot. Elvégre ezt szerette volna, nem? Hogy megtudja, lehetséges-e…
…És ott volt ő. A nő, akinek tekintete se nem fénylett, se nem bizakodott. A nő, akinek tekintetét fájdalmas köd rejtette el, a nő, aki harmincegy évvel ezelőtt született, és akinek barna hosszú haja volt és halvány szeplők borították szép arcát. Enyhén szívformájú ajkai halvány mosolyt csaltak az arcára, de ugyanakkor pokoli fájdalmat okoztak a szívében, ahogy végigsimított a fényképen. És ahogy nézte a képet, rájött, hogy a mondás nagyon is igaz. Az igazság fáj.
Szerző Taylor Smith
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4861-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 424
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.