Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén
  •  
    RESPONSIVE Magento Theme
  •  
    Winter Sale Save up to 30%
  •  
    Clean Design Buy This Theme

Garanciális feltételek

Ez egy nagyon-de-nagyon hivatalos magyaroroszági garancia a vásárolt termékhez.

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk. (Az eredeti szövegmintában ez felkiáltó mondat volt, de én kijelentőt csináltam belőle, mert nem láttam benne semmi felkiáltanivalót.) A minden általunk forgalmazott új termékre egy év jótállást adunk. A jótállási idő kezdete a számla dátuma. A termék 72 órán belül észlelt hibája esetén a meghibásodott termék cseréjére vagyunk kötelezettek. De ezt mi nem csak kényszerből tesszük, hanem örömmel. 
   
Jótállási igény a termék és a nyugta/számla együttes bemutatásával érvényesíthető. Ezek hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni. A garanciális problémával hozzánk behozott terméket, ha majd egyszer lesz ilyen, továbbítjuk a garanciális hátteret biztosító vonatkozó beszállítónkhoz, aki intézkedik ezek mielőbbi javíttatásáról a vonatkozó jogszabályok betartása mellett. A garanciális javítások átfutási ideje jellemzően egy hét, de fenntartjuk a jogot arra, hogy ez az időtartam indokolt esetben hosszabb is lehessen.

A 72 órás csere csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek meghibásodása rendeltetésszerű használat során történt. A nem rendeltetésszerű használatból fakadó meghibásodások (pl. a kádban olvastad, és belepottyant, stb.) cseréjének elkerülése miatt vitás esetekben csak hivatalos szakvélemény alapján vállaljuk a 72 órás cserét. Ennek megfelelően a további teendők a termék 72 órán belüli meghibásodása esetén: az észlelt meghibásodást be kell jelenteni nálunk. Ha a bejelentés jogos, vállaljuk a termék azonnali cseréjét.

Amennyiben egyértelmű, hogy rendeltetésszerű használat következtében történt a 72 órán belüli meghibásodás akkor természetesen azonnali cserét biztosítunk. Amennyiben nem egyértelmű a rendeltetésszerű használat, akkor csak a hivatalos szakvélemények ismeretében vállaljuk a meghibásodott termék 72 órán belüli meghibásodás cseréjét. Portósan küldött csomagokat nem veszünk át, azt minden esetben visszaküldjük a feladónak. Sajnos a garanciális visszajuttatás költségeit a vásárló állja.