Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Hamis Isten

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Fél évvel a Hamis Nap project ellen megkísérelt szabotázsakcióból győztesként kikerült férfi korlátlan hatalomra tett szert a planéta fölött. A Terra III. népe látszólag behódolt neki. Főpapjai, a Jámborok és a maga köré alakított vallási kultusz segítségével az egész planétát uralma alá hajtotta. De a felszín alatt számos csoportosulás szeretné megdönteni a Hamis Isten hatalmát.
Ezekben a vészterhes időkben indul a nagy zarándoklatra Julius pater, egy hitében kételkedő szerzetes, hogy útja végén megtalálja legfőbb kérdésére a választ. Kit is szolgál valójában?
Tőle egy napi járóföldre Eddy Ice – egykorvolt zsoldos – elhagyná az Egyesített Űrszövetség által blokád alá vonni kívánt bolygót, de ehhez segítségre van szüksége. Küldetése során egyaránt keresztezik útját régi barátok és ősi ellenségek. Utóbbiak sorát gyarapítja Nick Sheppard őrnagy, akit a flotta vezérelt ki, hogy egy szárazföldi alakulat élén a földről koordinálja a katonai akciót. Ekkor még nem is sejtve, hogy egy váratlan fordulat felülírja eredeti terveit.

Számtalan különböző motiváció, ugyanannyi eltérő érdek. Azonban a zord kősivatag ezernyi veszélyt és meglepetést tartogat a kalandoroknak. Az embert próbáló terepen ahhoz, hogy elérjék céljuk, előbb életben kell maradniuk. Hiszen a fejük felett megannyi műhold szeli a csillagos eget, a Hamis Isten mindent látó szemeiként. Akinek nem áll szándékában tétlenül kivárni, míg halandó népe a színe elé járul.
Szerző Daniel V. Decay
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-1757-0
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 196
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.