Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Hamis Nap

 

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
"Eddy Ice, zsoldos. Ezúttal egy különleges bolygóra érkezik, hogy beteljesítse küldetését, melyre egy igen fontos személy bérelte fel. Bár sejtette, hogy a küldetés áthág néhány nemzetközi egyezményt, arról elfelejtették tájékoztatni, hogy az egész Terra III-as gazdaságára komoly hatást gyakorolhat annak kimenetele. A ködös küldetést tovább bonyolítja a kezelhetetlen csapat, melyet nyakába varrnak, és egy szeszélyes idegenvezető.

Időközben a túloldalon, egy csapat tudós épp azon munkálkodik, hogy egy műholdat juttasson az atmoszférába. Közülük az egyik legígéretesebb, Cyanide Dale, sötét titkok nyomába ered, amikor megpróbálja kideríteni, a hő-reaktor katasztrófa – melyben szülei is az életüket vesztették – baleset volt-e, avagy sem. A cél elérése érdekében nem riad vissza semmilyen eszköztől, még alvilági figurák segítségét is szívesen veszi igénybe. Ha mindez nem okozna elég bosszúságot, még Napkorongfóbiás húga, Lana miatt is aggódhat, aki elszökve a gyámként kijelölt nagyszülőktől, egyedül vág keresztül a peremvidéken. Egy kietlen tájon, ahol még a monoton, zord szikláknál is vadabb teremtmények keresztezhetik útját.

Két cselekményszál, két cél, egy bolygón, mely nem forog a tengelye körül, és a jólétet a nap éltető sugara jelenti csupán. Melynek fényéért mindenki verseng. A tökéletes egyensúly azonban könnyen felborulhat, függően Eddy, és Cyanide küldetésének végkimenetelétől."
Szerző Daniel V. Decay
Kiadó Underground KiadĂł
ISBN 978-963-08-2129-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 221
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Nem
Rövid leírás