Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A tárogató

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 200 Ft
„Egy májusi napon, miután anya megfőzte a vasárnapi ebédet, ültünk a szépen megterített asztal mellett, s jóízűen falatoztuk az ételt, amikor zeneszó ütötte meg a fülünket. Talán valakinek a rádiójából szűrődtek ki a hangok? Ritkaságszámba ment akkor a rádió.
Ahogy füleltünk, megállapítottuk, hogy a rét felől jöhet a hang. Mi lehet ez? Rohantam volna azonnal megnézni, de az ebédet be kellett először fejezni, és csak akkor állhattam fel az asztaltól, amikor szüleim letették az evőeszközöket. Akkor mind a hárman kimentünk. A rét egyik sarkán, a villanypózna előtt állt Márton bácsi, ő játszott. Miféle hangszer az? – kérdeztem édesapámtól. Azt felelte, hogy tárogató. Csodás hangokat szólaltatott meg, gyönyörű melódiákat, népdalokat, régi kurucnótákat játszott. A tárogatónak erős hangja van, még a messzebb lakók füléhez is elért. Egyre nagyobb hallgatóság élvezte a csodaszép muzsikát.”
A könyv 26 rövidebb-hosszabb történetet, valamint verseket tartalmaz.


Szigethy Éva eddig megjelent regényei:
Bözsike, a szegedi masamód
Elszakítva
A csend foglya
Árnyék és napsugár
A kocsmárosné fia
Zsenialitásból a tébolyba

Szerző Szigethy Éva
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4146-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 260
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.