Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Ecsettel írt történet

 

Elérhetőség: Készleten

4 000 Ft
„Képzeld el, hogy leejtesz egy igazgyöngyökkel teli tálkát a padlóra. A gyöngyök az origótól szétspriccelnek a szoba minden rejtett szegletébe. Megvan? Akkor képzeld el ezt most fordítva… Ez történik minden egyes taggal, amikor elérkezik a tábor ideje, tartunk szívünk origója felé, Sarródra.” (Hódi Andrea)

Hajnali madárdal ébreszti a táborlakókat. Az előző napoktól fáradtan, de kíváncsian kelnek ki az ágyból. A kultúrház termébe érve megcsapja őket a friss kávé illata. – Gyertek drágáim, kész a káffé! – kiáltja Katica néni, és a következő pillanatban már kezdődik is az újabb foglalkozás. Ecsetek toccsannak a vízbe, ceruzák sercegnek, golyóstollak görögnek, foltok, csíkok tűnnek elő a fehér papíron.

„Nyaranta láttunk egy transzparenst kifeszítve, ahogy Fertődről jöttünk. Valami művésztábort hirdetett. Így tudtuk beazonosítani azokat az ismeretleneket, akik jó egy hétig rajzottak a falu különböző pontjain, hátizsákkal, rajzmappákkal, horgászszékekkel. Ha nekik jólesik, csinálják.” (Kovács János)

Nem kérdés. Csináljuk. Immáron 20 éve. De mit is? Ebből a könyvből most kiderül.
Szerző nincs
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-4597-8
Kötés puha
Megjelenés éve 2012
Oldalszám 143
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Nem
Rövid leírás