Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Az utazás

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 800 Ft
Egykor Földünkön béke volt. Boldogan éltünk bolygónkon, harmóniában a természettel. Ám a huszadik század végétől mindez gyökeresen megváltozott. A 2030-as évekre a környezetszennyezés óriási méreteket öltött, a globális felmelegedés véglegesen irreverzibilissé vált katasztrofális veszélybe sodorva a földi ökoszisztémát, ezzel együtt pedig az emberiséget is.
Miért következett ez be? Igen, sajnos mindezt az ember maga okozta. Mi tettük tönkre bolygónkat, saját otthonunkat, de sajnos mire ráeszméltünk, hogy Földünket nem lehet megmenteni, már késő volt.

Mi vár ránk a jövőben, ha a Földünk lakhatatlanná válik? Új hazát kell keresnünk? De hiszen a hozzánk legközelebbi lakható bolygóhoz is több tízezer évet kellene utazni az univerzumunkon keresztül. Vagy van más lehetőség is, ami felkínálja nekünk azt, hogy egy új bolygóra költözhessünk? Vajon képes lesz az emberiség megfejteni a világ legnagyobb tudományos rejtélyét? A gravitációs anomáliáknak van valami értelmük? Ha kitartók, erősek maradunk, akkor vajon be fog teljesülni az álmunk, hogy egy új otthonra találjunk?
Szerző Csépe Ákos
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4549-8
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 232
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.