Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

100 Szirom

 

Elérhetőség: Készleten

2 200 Ft
"Bátran és büszkén ajánlom e különleges tartalommal bíró könyvet, melyben a vélt és valós élet több különböző aspektusból kerül az olvasó szemei elé. Nairi izgalmas írásainak, alkotásainak egyedisége maga az ajándék."
– Bódog Zsolt

"Nagyon nehéz stílust választottál, de nagyon jól oldod meg. Ennél a rövid, tömör stílusnál fontos jelentősége van minden szónak és írásjelnek. Te ezt jól csinálod, mert az írásaid hatással vannak rám."
– Farda József

"Lady Nairi kedveli a krimit és fantasy történeteket, s nagyon jól szövögeti ezt a fajta írást. Számára igazán jó nagyot adagoltak fantáziából. Ki gondolna hasonló megoldásokra, másnak eszébe se jutnának azok a gondolatok, amelyeket ő megfogalmaz. Rövid mondatokban, kis terjedelemben nagyon jól fejezi ki gondolatait. Szép stílusával tájékoztatja az olvasót, munkáit élvezet olvasni."
– Finta Kata

"Ebben a rohanó világban is rendkívül fontos, hogy legyen olvasnivalónk. Jelen alkotás tökéletes társunk lehet arra, hogy azokban a rövid szabad percekben elgondolkodtató, szomorú, vidám, frappáns vagy éppen tovább gondolható történeteket olvassunk. Lepjük meg magunkat néhány tartalmas perccel - hogy ezzel magunknak okozzunk örömöt."
– Gabányi Ferenc
Szerző Lady Nairi
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-1619-10
Kötés puha
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 182
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Nem
Rövid leírás