Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A lét szegmensei

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 550 Ft
Sokszor felmerülnek életünkben olyan helyzetek, melyek bizonyos kérdéseket vetnek fel, de az esetek többségében nem kapjuk meg rájuk a válaszokat. Ezeket a hirtelen meghozott döntéseink viszonyában rendezzük, amiket lelki vagy pszichikai hatásokra – nyomáskülönbségekre – hozunk meg. Ebből kifolyólag a viselkedéseink különféle aspektusai mérvadóak lesznek a különös és olykor furcsa élethelyzeteinkre. Ez legyen egy rövid előszó történeteimhez. Semmit nem tisztem túlmagyarázni, hisz minden adva van a szavak sűrűjében. Hámozzák meg és szeleteljék fel! Igen, jól olvassák. Fogyasszák egészséggel!
Szerző Molnár Márk
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-2030-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 404
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.