Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Honnan hová?

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
"Ez az én ima-láncom. Gyöngyszemei a szentírások, gondolkodók és betegek szavai. Zsinórját az életem évei adják. Azért imádkozom, hogy a tudatunk határai átjárhatóbbak legyenek, és egymásra találjunk.
Első része, a Szivárványút 2000-ben született. Pszichiátriai és szenvedélybetegek írásaiból, és saját élményekből áll. Emiatt az ő nevük monogrammal jelzett. A cím a buddhista világkép motívuma, ami a Samsarából való szabadulásra utal. Az alcím pedig – megvilágosodás vagy tudathasadás – egy olyan lelki történésre, amelyet megközelíthetünk rácsodálkozva, értelmezve, vagy elkerülhetjük félve, rettegve, sőt ambivalens érzelmekkel vágyva is rá és nem is. Ami velem történt, intenzitását és tartalmát tekintve leírhatatlan, mégis megpróbáltam leírni. Szerettem volna megosztani egy szélsőséges pillanatot az életemből, mert megeshet bármelyikünkkel, de nagyon nem mindegy, hogyan éljük túl. Lassanként megszületett bennem az érzés, hogy el kell mondanom.
A második rész, a Puding 2008-10 között született a megvalósításról. Ez volt a puding próbája, és lesz, amíg élek, sőt halok.
A harmadik rész a vallással történt találkozásom után született 2014-ben, ami a kérdőjeleket végletekig növelte bennem. Minden meggyőződésemet próbára tettem, és kerestem a válaszokat. Megtaláltam, és megnyugodtam. Útkeresésemnek ezért lett a címe: Honnan hová? A szív útján járva közvetlen átélések vezetnek minket. A képeket azért helyeztem a szavak mellé, hogy minden, amiről szó esik, éljen." A Szerző
Szerző Törteli Gabriella
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-1757-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 234
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem