Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Eső és vér

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Tizenkét év hosszú idő, mégis hihetetlen gyorsasággal repült el felettem. A lázadó kamaszkorból egyik pillanatról a másikra felnőtt lett. Ha néha tévutakon járva is, de végül megérkeztem ahhoz az útjelzőhöz, ahonnan most számtalan további elágazás vezet tovább. Egy pillanatra azonban megállok...
Ez a könyv egy számadás. Írott megemlékezés az elmúlt tizenkét évről, amelyet egyszerre ölelt át a félelem, a rettegés, a halálvágy, a reménykedés és a végső cél elérésére tett próbálkozások. Egyszerre voltam hidegvérű gyilkos, rettegő halandó, ostoba kamaszgyerek és hős, akinek nevét mindenki elfeledte.
Most azonban elérkezett az idő, hogy életemnek ezt a szakaszát lezárjam. Új fejezet kezdődik számomra, és ehhez szükség van arra, hogy a zárt szoba kulcsát – ezt a gyűjteményt – eltegyem.
Az Eső és Vér életem elmúlt tizenkét évének összefoglalása, amely egyszerre nyújt betekintést a tipikus mindennapok problémáiba, és a tudathasadásos, kegyetlen író groteszk fantáziájába. Ez a könyv maga a küzdelem. Küzdelem, amely végigkísért, és azzá tett, aki ma vagyok.
Szerző Tokár Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-2070-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 232
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem