Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Limited Edition

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
,,Nehéz volt megtanulni, hogy ne okoljak a betegségemért senkit. Nehéz elfogadni az elfogadhatatlant, azt, hogy a betegségem gyógyíthatatlan, hogy a miértekre nincs válasz. Iszonyú volt azt hallgatni az orvosoktól, hogy operálni akarnak és szedjek fájdalomcsillapítókat. Megbámulnak az utcán, kinevetnek, mert más vagyok, én viszont rajtuk nevetek, mert Ők mind ugyanolyanok. Nem születtem átlagosnak, de nem is szeretnék az lenni. Túl unalmas lenne."

Niki mozgássérült, azonban nem szereti, ha ezt mondják róla, inkább, ahogy Ő fogalmaz: Limitált Kiadású. Orvosi mulasztás következtében oxigénhiánnyal született, ami szétroncsolta az idegrendszere egy részét. Története filmbe illő, azonban mégis igaz. Legnagyobb mélypontjában 180 fokot fordult az élete: a fájdalomcsillapítókat vitaminokra és súlyzókra cserélte egy sorsszerű találkozásnak köszönhetően.
Szerző Fekete Nikolett
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-0867-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 148
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.