Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Haudujudú?

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 490 Ft
Az idő: a 2010-es évek vége. A helyszín: egy város és a közelében lévő falu valahol a Dunántúlon. A szereplők: a Koós Imre mérnök úrrá felnőttesedett Kosi és barátai (Jázi, Joki, Monszter, stb.), akik korukból adódóan eléggé különböző életet élnek. Ami azonban nem változott: koncerthelyszínek, stadionok, kocsmák adják a hátteret egy változni nem nagyon tudó régi és egy nagyon más új generációnak. Aztán persze menetrendszerűen érkezik a bonyodalom: visszatér egy régi szerelem, és egy 19 éves punklány személyében egy új, fura kapcsolat is feje tetejére állítja Kosi életét. A meglepő végkifejlet sem maradhat el, de addig sok szereplőről is kiderül: HAUDUJUDÚ?
Szerző Csikai Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-81194-0-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 444
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.