Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rézirozi és az ünnepek 2.

Elérhetőség: Készleten

1 590 Ft
„– Hihhhááá, hihhhááá, hihhhááá! – közölte először Alajos, majd egy nagy levegővétel után egy lendülettel azt kiáltotta:

– Láttam a Húsvéti Nyulat!

Ettől a hírtől a kislány és a kekec is elégedetten elmosolyodott, az orducpánt pedig arra használta föl ezt a mosolyszünetet, hogy befejezze mondókáját.

– Hihhhááá, hihhhááá, hihhhááá – tette hát hozzá, és úgy nézett ki, hogy lassan azért sikerül összeszedni magát.

– Szóval láttad? Akkor remélem felelősségre vontad, hogy miért is késik? – fortyant föl szemrehányóan Lüpekék, de aztán fölcsillantak a szemei. – Persze, ha azért nem ért ide időben, mert alig bírja elhúzni a nekem járó csokikkal teli tarisznyáját, akkor hajlandó leszek eltekinteni ettől a kis hibától.

– Hát nem egészen! – mondta sejtelmes hangon Alajos, és ezzel igencsak lelombozta a kekecet. – A helyzet ennél sokkal rosszabb. A Húsvéti Nyúl még alszik!”

Természetesen Rézirozira és barátaira vár a nem mindennapi feladat, hogy felébresszék a Húsvéti Nyulat. Hogy a mulatságos ébresztési módszereket siker koronázza-e, azt nem áruljuk el, ahogy azt sem, hogy a másnapi, különlegesre tervezett húsvéti locsolás sikerrel jár-e? A válasz megtalálható Rézirozi ünnepi kalandjainak második kötetében.
Szerző Csikai Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-4840-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 70
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem