Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Novelláim 3.

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 200 Ft
"A padsor végében a Kati nevű leány üldögél, a komfort igényét jelentő egyedül léte megvan néki. Kis üveg Császárlikőrt kortyolgat, előző hónapban töltötte a tizennyolcat, így már csak az „égiek” az illetékesek, hisz a lány a hetedik hónapját a nagy pocakjával itt él az utcán. Csupán néhány szót mond magáról. New Yorkban élt egy nagy felhőkarcolóban, szegénységet fogadott egy titkos szektában és így jött az országba. Szülei híres artisták, járják a világot, és egyszer Budapestre is eljön a cirkusz. A lány élesen felkacag valamin, félre fordul a pad mellé öklendezik, teljesen abszurd maga az egész."
Szerző Leontin Med
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4390-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 204
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.