Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A Triannita - A skorpiók útja

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
„Egykoron létezett egy világ, melyben emberek tették dolgaikat, s éltek úgy, hogy az a legjobb lehessen.
A parasztok dolgoztak uraiknak, s maguknak; a mesterek napról-napra jobb műveiket készítették, hogy életük tovább éljen a korok végezetéig; a szerzetesek imáik elmondása mellett tanítottak és gyógyítottak; a katonák pedig vigyázták a rendet.
Egészen addig, amíg a Nagy Földrészen elterülő, Pelveth királyság szomszédságában fekvő Estreno királyát megölve az uralomra tört vezető meg nem támadta délről fogadott zsoldosok segítségével a szomszédságában fekvő királyságot. A harcok mindenkit megmozdítottak; katonákat, közembereket, s még a Trianniták is fegyvert ragadtak, mert ugyan háborúba kellett vonulni, de az saját hazájukért zajlott…
Medardo Samodaa, a fiatal harcos látja, amint édesapját egy csatában megölik,családi kardjukat elviszik, bátyját rabként láncra verik. Ő maga megsérül, de amint magához tér, még látja és hallja, hogy ki a gyilkos és ki az, ki bátyját rabként délre hurcolja.
S bizony testvérével nem egy Triannita is ott sínylődik; ő az egyetlen, aki látta a déli hadúr-Sallah- igazi arcát,s vele együtt hallotta nevét…
Ezért aztán Medardo elindul, hogy visszaszerezze családjuk egységét és megmentse bátyját.
Az ellenség arcával és sok reménnyel zajló útján derül ki, hogy ki is igazán Sallah…
Küldetésében segítséget talál azon Trianniták között, kik valóban esküjük szerint élnek és társaik kiszabadítására is fogadalmat tesznek.
Mindezt a fekete köpeny, a Szent Szavak és a Triannita-kereszt oltalma alatt…”
Szerző J. A. A. Donath
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-8143-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 256
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.