Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Egy komornyik emlékei

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
Királynak lenni hatalmas felelősség! III. Karmos Gábriel már csak tudja: egy egész Tigris Birodalom sorsa van a mancsában! E nagyhatalmú nagymacskának meg is gyűlik a baja az uralkodással: sok mindent fejébe vesz, de tervei rendszerint balul sülnek el. Emiatt aztán folyton nyakig ül a slamasztikában. Ám szerencséjére ott van mellette hű szolgája, János, kinek mindig helyén az esze, és igyekszik eloszlatni fejük fölül a viharfellegeket.
A kelekótya, de alapjában véve jó szívű tigris, illetve a bölcs, néha a végletekig precíz juh nevettető, és fordulatos történetei látnak napvilágot e könyvben. Főszereplőink kalandból kalandba csöppennek, de mindenből kikerülnek valahogy. A Komornyik meséinek zamatát éppen az adja, hogy bár egymás agyára mennek, mégis remekül kiegészítik egymást Uralkodójával.
Tartsatok velük, és legyetek részesei egy csíkos, meg egy gyapjas nem akármilyen életútjának!
Szerző Vigh Gyula
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-1594-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 248
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.