Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Egy tolvaj naplója

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Kövesd a könyvet a Facebookon!

Elérhetőség: Készleten

2 390 Ft
A szerző első könyve szó szerint vérbeli kalandregény, ami egyaránt megmozgatja szívünket és fantáziánkat. A történet szerint egy suhanc az alvilág szabadságára vágyva tolvajnak áll, ám hamar rá kell ébrednie: a belépés nem ingyenes, a tételt emberéletekben számolják. A felhőtlen kamaszos felelőtlenség és az időseket is megnyomorító halálfélelem viszont egyaránt a főhős, Nelson útjában áll. Csak mikor már egy egész ország áll vele szemben, akkor kényszerül feladni régi önmagát, és rátalálni valódi énjére. Kérdés, hogy ennyi elég lesz-e.
Szerző Csősz Roland
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4741-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 110
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved. Kövesd a könyvet a Facebookon!