Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Emberi típusú találkozások

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 200 Ft
Az első találkozás még felróható a véletlen szeszélyének. Aztán az éle meghozza számodra a többit is, ha éppen ez a küldetésed…

Sajtos Kata újságírónő, egy közéleti magazin szerkesztője látszólag unalmas feladatot kap. A kellemetlen munka azonban egy csapásra izgalmassá válik, miután közzéteszi az első írását egy különös idegen sorsáról. Ettől kezdve Katát a legkülönfélébb történetekkel keresik fel, amelyeket el is nevez emberi típusú találkozásoknak. A néha vicces, máskor megrázó sztorik mindegyike földönkívüliekkel kapcsolatos élményekről szól, a hangsúly mégis a változáson van, amit a velük érintkező emberek lelkében elindítanak. A legjelentősebb változás Kata személyiségében áll be. Nyitottabbá válik, képes lesz meglátni és értelmezni a nem evilági összefüggéseket is, míg végül felismeri saját szerepét az események folyásában: Mindezt azért élhette át, mert őt választották.
Szerző Kovács Natália
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9675-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 140
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.