Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A Fekete Lovag II. - Kívülállók légiója

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 990 Ft
Darth Vader él! Immár nincs olyan szeglete a galaxisnak, ahová ne ért volna el ez a hír, és ahol épp ezért ne lenne kitűzve horribilisan magas vérdíj a Sötét Nagyúr fejére.
Habár Anakin Skywalker visszatért a jó oldalra, mind az Új Köztársaság, mind a Birodalom megmaradt tagjai vadásznak rá, igaz más-más cél vezérli őket. Előbbi holtan akarja látni, míg az utóbbi a Birodalom új császáraként tekint rá. Anakin azonban csupán egyvalamire vágyik mindennél jobban: a szabadságra! Ha a könnyebb utat választaná, ahogy azt Vaderként tette, egy csapásra valóra válhatna legdédelgetettebb álma. Ha viszont a nehezebb út mellett dönt, jóvá kell tennie azt a tömérdek bűnt, amit húsz év alatt elkövetett, és be kell bizonyítani a Szenátusnak, hogy megváltozott.
Ha mást nem is, annyit mindenesetre sikerült elérnie, hogy a gyermekei megszeressék és bízzanak benne. De vajon a szeretet ereje elég lesz ahhoz, hogy győzelmet arasson nemcsak ellenségei, hanem önmaga fölött is?

Szerző Bryan Geltfly
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9046-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 274
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.