Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A Fekete Lovag - Lélekpárbaj

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Alig fél év telt el azóta, hogy a Szövetségesek elpusztították a rettegett második Halálcsillagot, s ezzel megsemmisítő csapást mértek a Birodalomra. Palpatine császár, a Sith Uralkodó, és Darth Vader, a Sötét Nagyúr immár halottak, és mégis... a béke csupán látszólagos.
Coruscant, a Régi Köztársaság szíve, ma otthont ad az Új Köztársaságnak, és új reményt mindazoknak, akik hisznek a demokráciában. Naponta ülésezik a Szenátus, hogy megoldást találjanak a legsürgetőbb problémákra. Hiszen a Birodalom darabkái még nem tűntek el véglegesen. Sőt, egyre nagyobb fenyegetést jelentenek! A császárság hívei ugyanis sok helyen nem hajlandók elismerni vereségüket, és tovább harcolnak, abban bízva, hogy megdönthetik az Új Köztársaságot, és visszaállíthatják azt a Birodalmat, melyben nem is oly rég a Sith-ek uralkodtak, s döntöttek életről vagy halálról.
Szerző Bryan Geltfly
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-5689-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 250
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.