Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Bayvillage-i rejtélyek II. - A nászajándék: gyilkosság

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
1971 februárjában egy fiatal pár az esküvőjét ünnepli Bayvillage-ben, ahova hivatalosak a környék nagyemberei, így kerül oda Sylvius Freed által Sophia Genaretto, az egykori bírónő, valamint bátyja, Cornelius, a helyi seriff is.
Az esküvő utáni lakodalomban gyilkosság történik, valaki ciánnal megmérgezi a menyasszony dúsgazdag apját, s a Genaretto testvérekre vár a feladat, hogy utánajárjanak a rejtélynek. Sophia a bátyja által végzett hivatalos nyomozással párhuzamosan végzi a munkáját, hogy jobban megismerje a titokzatos Whittaker családot, s kiderül, hogy a család elmúlt évtizedeit tragédiák sötét árnyai borítják.
Sophia az árnyak nyomába ered, útján pedig segítik a barátai, megfigyelései, ráadásul Raymond Chandler irodalma iránti szeretete is…


Szerző Péterfai Kornél
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-0169-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 218
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.