Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A sötétség kora

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 800 Ft
Történelmünknek mindig volt és lesz sötét korszaka. Eme korokban törtek maguknak utat a démoni erők és bocsátottak sötétséget rájuk. Az irgalmatlanság és kegyetlenség korai voltak ezek. Itt tűnt fel és küzdött Severusz Aquila, a harcos, aki egymaga vette föl a küzdelmet az emberiség pusztulására törő hordával szemben.
A háború a két fél között örökkévalóságig tartó idő óta dúl, és fog dúlni, birodalmak tündökölnek és buknak el a küzdelemben.
Csak két dolog közös, a két fél közötti olthatatlan gyűlölet és Severusz Aquila, ő, ki egyik félhez sem tartozik, ő, ki eme korokban tűnt föl és küzdött életre-halálra.
A vér, kard és mágia kora ez, ahol a jó a gonosz alattvalójává válik, és fölszabadítójuk nem sokkal jobb, mint maga a gonosz.

Szerző Mészáros István
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-2882-8
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 322
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.