Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

E. G. – Örökké Őrzők II. – Egy véget nem érő küzdelem

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
Mit tennél, ha egyik napról a másikra milliók életéért kellene felelned? Ha kiszakítanának a csendes mindennapokból, és egy háború kellős közepébe csöppennél? Képes lennél egészben tartani egy olyan világot, melynek a létezéséről korábban még csak nem is tudtál?
Vajon hol van a határ a barát és az ellenség között... Ki mondja meg, mi a helyes?
Megannyi kérdés kerül elő egy olyan helyzetben, mikor nem mindennapi felelősség szakad a nyakunkba, és hirtelen már nem is olyan egyértelmű, melyik oldalnak van igaza. Ennek tetejébe még a legerősebb támaszunkat is kirúgják alólunk. Csak a kitartásunkon múlik, mikor adjuk fel a reményt, mikor adjuk át magunkat a félelmeinknek, mikor hagy el az önbizalmunk.
Te mikor adnád fel?

Szerző Caroline Artane
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4199-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 342
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.