Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Három nap, három éjszaka

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Anna könyvtár szakon tanul és az egyetemi könyvtárban dolgozik. Mióta csak olvasni tud, falja a történeteket. Életét regények lapjain éli – szobája kellemes melegében, édességgel felszerelkezve, önmagát elragadó hősnők bőrébe képzelve fantasztikus kalandokat, elszánt küzdelmeket, szenvedélyes szerelmeket él át nap mint nap. Azonban egy zimankós őszi délutánon az egyetemi kávézóban egy különös lánnyal találkozik, aki kizökkenti a katalóguscédulák, adatbázisok és romantikus álmodozások világából.
Vajon van-e mersze Annának kilépni a könyvtár és a szobája falai közül, és elindulni az úton, hogy végre a saját életét élje? Van-e ereje ahhoz, hogy a saját történetének hősévé váljon? Rejlik-e benne elegendő bátorság ahhoz, hogy szembenézzen az éj szörnyeivel, önnön félelmeivel és szorongásaival? Felszáll vajon az Európa távoli csücskébe száguldó vonatra, és vállalkozik a vadonban töltött három nap és három éjszaka kalandjaira?
A háromrészes regénysorozat első kötete egy fiatal nő útkeresését követi nyomon a felnőtté válás, az érzelmi viharok, a szerelmi kalandok és az önismeret kihívásokkal teli, meglepő kincseket és sötét árnyakat rejtő labirintusában.
Szerző Livits Réka
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-2315-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 366
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás A könyv Facebook oldala