Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Sok boszorka van panzió

Elérhetőség: Készleten

2 300 Ft
A történetek középpontjában a Robusztó család és rokonai állnak. Ők hús-vér emberek, de annyiban mégis különböznek a hétköznapi emberektől, hogy különleges adottságokkal is rendelkeznek. A könyv 12 hónap történetét meséli el, amelyben bepillanthatunk a Robusztó család hétköznapjaiba és rendkívüli kalandjaikba.
A család a 7 tó vidékén él a Martinláposi erdő kellős közepén, ahol jól menő vendéglőt és hotelt működtetnek. Az őket körülvevő lápvidéket többnyire barátságos lények népesítik be, mint például Erdő és a Mocsár szelleme, az erdei nimfák és a hattyúlányok. A szomszédos Mohafalva a mohamanók birodalma. A Herceglápos melletti birtok viszont a Vörös baglyok vadászterülete, de emellett ők gondoskodnak az egész vidék biztonságáról. A fémboszorkák az emberek segítői, nem úgy, mint a nádasban rejtőzködő, gonosz Mocsári banya, a lányával Tihánával, akiknek gyakran áll a szolgálatába a pénzéhes Lápi boszorka. A Citrom Sármány tó fölött lévő kastély lakói a jóságos és segítőkész tavitündérek, a közeleső Kócsagvárban pedig Kökénybábi és Somanyó vezetésével iskola, vendéglő és kolostor működik. Röviden így lehetne bemutatni a 7 tó vidékét és lakóit. Ja és még egy helyszínt majdnem kifelejtettem, a Zöld szigetet, ahova Robusztó „James Bondként” göngyölít fel egy emberrablás ügyet! A sziget úrnője egy bizonyos Abszintrika és partnere, a Papaya bár tulajdonosa, Kalamáré.

„A Sok boszorka van panzió című könyv lapjain a valóság és a képzelet keveredéséből egy nagyon szerethető világ tárul elénk! Álmok a valóságban!” Robusztó
Szerző Schweiger Lilla
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-6755-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 138
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem