Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Az új örökmozgó

Elérhetőség: Készleten

2 990 Ft
Az örökmozgó (perpetuum mobile) olyan szerkezet, amit ha egyszer beindítunk, örökké mozgásban marad. Egy ilyen gép fittyet hány a Földön uralkodó fizikai törvényekre, ezért megjelenése kibillentené egyensúlyából a világ gazdaságát, és rendkívüli hatalmat adna a találmány birtoklójának. Tudták ezt jól már a középkorban is, mítosza napjainkig felcsigázza a tudósok (és szélhámosok) fantáziáját – csakhogy a tudomány jelen állása szerint ilyen gépet nem lehet készíteni.

Dravo Nork, a Holistate Olaj teljhatalmú elnöke egy reggelen mégis azt az információt kapja, hogy az örökmozgót feltalálták. Köztudott róla, hogy nem riad vissza drasztikus lépésektől – de vajon képes lesz-e mindarra, amit az örökmozgó által teremtett helyzet megkíván? És milyen titok rejtőzhet sajátos egészségi állapota mögött?

Kíméletlen logikával megírt, sodró lendületű, elgondolkodtató filozófiai problémákat is felvető, ám mégis elsősorban szórakoztatni vágyó, különös krimit tart kezében, Kedves Olvasó, melynek végére mindkét kérdésre meg fogja kapni a választ.
Szerző Bors Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-3252-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 324
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem