Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Egy arab védelme – Az utolsó testőr munka

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 500 Ft
Jane és a tőle külön élő férje kapcsolata semmit sem változott az elmúlt másfél hónapban. Tibor folyamatosan kerülte a feleségével való találkozást, de mikor a munkája veszélybe került, mégis felkereste, hogy megkérje, vállalja el egy, az országba érkező, arab herceg védelmét. Jane tisztában van vele, miért pont őt kérte Abdul-Qadir, mégis elvállalja a testőr munkát, hogy megmentse a férje állását. Mikor Jane sejtése beigazolódik, és rá támad a herceg, Tibor a felesége ellen fordul, őt hibáztatva a történtekért. Ezzel csak egy dolgot ér el: az érzelmileg megtört nőt egyre inkább az ellensége, Dobó Renátó karjaiba hajtja.
Szerző Giuditta Fabbro
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4386-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 436
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.