Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Láthatatlanok I.

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 990 Ft
Láthatatlanok I. - Fény és árnyék

Marc-Antoine Le Chatelier, egy nemesi család legifjabb sarja egyre elkeseredettebb harcot vív szigorú bentlakásos iskolájának vaskalapos, néha jóakaratúnak tűnő, máskor kegyetlen tanáraival, saját apjával és ahogy néha gondolja, az őt körülvevő világgal. Képes-e megvédeni barátait és önmagát azoktól, akik minden eszközzel az általuk helyesnek vélt irányba akarják terelni őket, és akik szerint az iskolában szövődő láthatatlan barátságok erkölcstelen és bűnös eltévelyedések, amelyeket még időben fel kell számolni? Marc-Antoine nem akar harcolni, de rá kell ébrednie, nem hagyhatja, hogy mások irányítsák az életét. Vannak, akik elbuknak a harcban, de kell, hogy legyen valaki, aki győzedelmeskedik. A kérdés az, milyen áron?
Szerző Lord Garcon
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-7770-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 376
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.