Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Pártalan párbeszéd

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 900 Ft
Napló- levél- és irodalmi részlet-töredékekből összegyúrt lélekfényképek. Elsősorban belső történéseken keresztül láttatja a magyarországi devizahitelezésnek keresztelt pénzügyi manőver elszenvedőjének egyéni, mégis tipikus kálváriáját és a naplóírót körülvevő közeget.
Mindezzel párhuzamosan végigvezet egy párkapcsolat elhalásának történetén és elgondolkodtat a virtuális térben létező kapcsolat életben tartó erején.

„...ha néha sikerül jót nevetnem, magam is elcsodálkozom, miért ilyen ritka pillanat az életemben, nem beszélve az örömről, mint éltető forrásról. Kívülről igen nevetségessé kezd válni, hogy csak ez van körülöttem, bank még mindig, tárgyalások, megalázó, méltatlan helyzetek, bábfigurák okos tanácsai, helyzetelemzések, sorozatos és felesleges értékbecslések. Hogy mennyi embernek adok én munkát és sokszoros pénzt a semmiért! Még mindig nem lehet kiszállni se onnan, se máshonnan.”Szerző Balla Kata
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-1953-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 246
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.