Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rejtekhely

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
Képzeld el…

Hogy Norvégiában élsz, napjainkban. Harmincas éveidben jársz. Rendezett életed van. Újságíró vagy. Úgy érzed, a világról alkotott képed megállja a helyét. Felvilágosultnak tartod magad, nyitottnak, tájékozódónak.

Képzeld el, hogy egy szeptemberi napon kapsz egy levelet. Ez a levél felborítja mindazt, amit eddig tudtál önmagadról, a családodról. A levél hatására egy sor olyan esemény indul be az életedben, ami kifordítja önmagából azt, amit tudsz a Földről, lakóiról, de még az Univerzumról is. Bizonyítékot találsz arra vonatkozóan, hogy a bolygónkon olyan lények is élnek, akikre a legnagyobb jóindulattal sem lehet azt mondani: Ember.

Képzeld el, hogy olyan rémálmok gyötörnek éjszakáról-éjszakára, amitől már megkérdőjelezed a saját józan eszed. Ezek már-már látomások, és úgy érzed, elmédet szétfeszíti a benne uralkodó túlnyomás. Mindinkább próbálod értelmezni a képet, annál kevésbé vagy kapcsolatban a világgal, amit eddig ismertél. Amiket álmodsz, egyre nagyobb hitelt adnak annak az új információcsokornak, amit egy egyszerű levél indított be az életedben.

Képzeld el, hogy utad során Rád talál egy olyan szervezet, ami a legkevésbé sem szeretné, ha összeraknád a képet. Nem érdekük, hogy lásd, mi az Igazság. Nem akarják, hogy bárkinek is elmondd, és mindent megtesznek azért, hogy ez így is maradjon. Az életed immáron veszélyben van – nem tudod, kiben bízhatsz, és kiben nem.

Ha mindezzel megvagy, most képzeld el, hogy ez a valóság.
Szerző Ren Wargner
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9777-5
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 239
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.