Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Kényszerleszállás

 

Elérhetőség: Készleten

3 240 Ft

"Hosszú éveken keresztül a tanteremben, krétával a kezemben igyekeztem oktatni az ifjúságot. Aztán gondoltam egy merészet és nagyot, és József Attila után szabadon az fogalmazódott meg bennem, hogy „én egész népemet fogom…” De legalábbis megpróbálom az érzelmeink és a cselekedeteink összefüggését feltárni.

Lehet, hogy ez nagyképűen hangzik, de hatvanon túl talán már megbocsátható. Írásaimban szeretném a gondolataimat, az érzéseimet, a tapasztalataimat és az évtizedek alatt összegyűjtött tudásomat megosztani az olvasóimmal, mindazt, amit néha bénító fájdalomban, néha határtalan örömben átéltem, így szavaim hitelesek.

Ezt a hitelességet támasztja alá az az isteni kegyelem vagy gondviselés, amely a kezembe adta a tollat, és vezette, amíg a szavak a papíron formálódtak. Köszönöm, hogy tolmácsolója lehetek az Univerzum bölcsességének és szeretetének.

Könyveimet pszichológiai-romantikus regényeknek nevezném, témái a családi és párkapcsolatok útvesztői és szövevényei, amelyekben oly sokan vergődünk, mert nem értjük, hogyan keveredtünk bele. Ezt a tévelygést és a kivezető út lehetőségét szeretném megmutatni, hogy az olvasó magára ismerve rájöjjön hol tart, hol tévesztett irányt, merre találja a fényt az alagútban, és közben lebilincselje a történet is. Bár mindannyian mások vagyunk, de a szívünk mélyén harmóniára vágyunk."
Szerző Pálfalvi Ilona
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-2830-8
Kötés puha
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 317
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő N/A
Rövid leírás