Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Levendulák földjén

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 700 Ft
Nicole Jeanette az érettségi után hátrahagyja Massachusetts államot és családját, hogy Franciaországba, Provence-ba költözzön rég nem látott nagynénjéhez. Nicki nagynénje, Fanette Forgeron, egy idilli versenyistállót vezet nem messze egy Bélévois nevű festői kisvárostól, ahol szinte teljesen megállt az idő.

Nicki hamar megszokja új életét; a hirtelen jött szabadságot, a nyugalmas látképet, és szinte azonnal új barátokra is talál. Miközben lovával keményen edz a versenyekre, szabadidejét pedig a rokonaival vagy épp a bársonyos levendulamezőkön tölti, egyre több mindent tud meg a látszólag békés kisvárosról és annak furcsa lakóiról. Talán mégsem lehet minden tökéletes egy olyan gyönyörű vidéken, mint Provence?

A meghitt táj, a végeláthatatlan mezők, az árnyékos erdők, a sziklás magaslatok, a kéklő tenger és a kis település szűk utcái, sőt még maga a Forgeron család is, valójában nem kevés titkot őriz. Ahogy Nicki, az unokatestvére, Liz és barátja, Olivier, ártatlan nyomozásba kezd, úgy válik lassan minden egyre zavarosabbá és rémisztőbbé. A rejtélyek idővel összefonódnak, mégis egyre több kérdés vetődik fel a három fiatal számára. Valaki ugyanis minden áron be akarja bizonyítani, hogy Nicki nagybátyjának halála nem pusztán baleset volt.
Szerző Jenny Taylor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9525-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 228
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.