Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

A birodalmi kalóz

Izolde Johannsen és a Kriegsmarine – Interjú

A birodalmi kalóz

Izolde Johannsen interjú

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 650 Ft
A birodalmi kalóz - Az Admiral Graf Spee portyázása, pusztulása és az Altmark története

1939. augusztus 21.

Az Admiral Graf Spee német birodalmi páncéloshajó Hans Langsdorff parancsnok vezetésével a legnagyobb titokban elhagyta a wilhelmshaveni kikötőt. Ellátóhajója, az Altmark, Heinrich Dau kapitánnyal az élén már augusztus 6-án útnak indult. A két hajó fiatal, tettre kész legénysége izgatottan figyelte a hazai és a külpolitikai híreket. A két parancsnok kivételével egyikük sem sejtette, hogy mi a célja a kihajózásnak.
Langsdorff és Dau parancsnoki kabinjának biztos rejtekén egy-egy lezárt, titkos boríték lapult, melyet csak a háború kitörésekor nyithattak fel…

Szerző Izolde Johannsen – Michael T. Marble
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-6349-7
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 490
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Izolde Johannsen és a Kriegsmarine – Interjú A birodalmi kalóz Izolde Johannsen interjú Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.