Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Fair Play

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 300 Ft
Különös gyilkosságok történnek a városban. Két nyomozó próbál a tettes nyomára akadni, ám az sosem hibázik. Eközben furcsa dolgok történnek az utcákon is. Egy új drog jelenik meg a piacon, ugyanakkor a várost uraló maffiavezér emberei is rohamosan fogyatkoznak. Úgy tűnik, hogy minden szál egy kézben összpontosul, így elkezdődik a hajsza, hogy előkerítsék az eszelős gyilkost, aki újabb célpontot szemelt ki magának. Mick Tyler, egy átlagos kamionsofőr, akit mindenki alábecsül. Elfogadja a kihívást és ádáz harc veszi kezdetét, amelynek csak egyetlen szabálya van; a tiszta küzdelem.
Szerző Omboly Gerzson
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-6352-7
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 206
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.