Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Az Ígéret Földje Részvénytársaság

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 000 Ft
Az 1920-as évek Oroszországának egy isten háta mögötti városkájában az egyre növekvő kilátástalanság és a diktatúra miatt egy maroknyi ember úgy dönt, hogy elhagyják az országot és megkeresik a helyüket a világban. El is jutnak New York-ba, ahol a kezdeti nehézségek után varietét alapítanak. Az üzlet beindul. De, talán mert képtelenek feladni álmaikat, hogy egy valódi cirkuszban egyesülve utazzák be az országot, kilépnek a biztonságot jelentő kőszínház falai közül. Végtelennek tűnő vándorlásuk során bejárják Amerikát, a nagyvárosokon át az apró falvakig, ahol lassan omlik össze körülöttük minden. Az életük, ami egyre reménytelenebbé válik, az álmaik, amiből már aligha lesz valóság. Mégis valami láthatatlan szál húzza őket tovább az ismeretlen felé, a cél felé, amiről már ők sem tudják, mi az. Pénz, hírnév, csillogás vagy sokkal inkább az otthon, a nyugalom, a család? A csalódott, lemorzsolódott társaság kálváriája végig a valóság és az illúzió határán halad, ahol minden megtörténhet és meg is történik. Ahol olyan szereplők bukkannak fel, mint Vaszilij, az erőművészből profi bokszolóvá avanzsált szelíd óriás, Brooklyn Kid, a brókerből lett csavargó, vagy Paulo, a toronyházak közt egyensúlyozó kötéltáncos. A sztori Kólja, a fiatal és naiv főhős elbeszélése nyomán ölt testet, aki elveszett szerelmét, Angelikát keresi széles e világon, mindenben őt látva, szívében reménnyel, hogy egyszer újra a karjaiba zárja.
Szerző Virág Zsolt
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9430-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 386
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.