Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Engedd, hogy megérintselek! - II. rész

Elérhetőség: Készleten

3 200 Ft
Az Engedd, hogy megérintselek! című történet második részében új fordulatot vesz Nataly élete.
Amikor már azt hihettük, hogy minden jól alakul – akár egy tündérmesében –, a keserű csalódást megélt lány úgy dönt, visszatér korábbi életéhez, bár némileg más formában, mint annak idején. A múlt árnyai azonban újból kísérteni kezdik, ráadásul valódi, életre kelt kísértetek formájában.
Döntéseket hozni nehéz, kiváltképp, ha azokra semmilyen befolyásunk nincsen. Nataly döntéseit sorra döntik romba a körülmények, és hiába a valóban jó szándékú és segíteni akaró barátok, a dolgok sajnos kicsúsznak a lány irányítása alól, így pedig veszélyesebb helyzetekbe keveredik, mint eddig valaha.
E már reménytelennek tűnő helyzetekből, úgy tűnik, nincs kiút, itt a vég, és menthetetlenül beleesik egykori léte csapdájába, ellenben amikor életek forognak kockán, ráadásul olyan életek, amelyekért ő is felelősnek érzi magát, nem adja fel a küzdelmet.
A könyv második fele nem kevésbé bővelkedik hasonló izgalmakban, mint az első rész, a pokol bugyraival éppúgy találkozhatunk, mint a kézzel fogható mennyországgal. Ám akármennyire is szeretnénk végre révbe érni, ezt állandóan leselkedő veszélyek tartják izzásban, így növelve a feszültséget.
A kérdés már csupán az: megtörténhet-e még az érintés, melyre többszörösen is árnyékot vetnek a körülmények? Lesz-e kiút a lehetetlenből, és érhet-e boldog véget ez a történet?
Szerző Püspöki Dorka
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-80640-0-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 384
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem