Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Freemountaini történetek – Megnyugvás

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 500 Ft
Minden egy pillanat alatt történt. Olyan volt, mint egy film, amikor a legborzalmasabb és legszörnyűbb részt lassan, kockáról-kockára játssza le a lejátszó. Faye keze a fegyveréért indult, de a teste abban a pillanatban megdermedt, a szeme kikerekedett, ahogy a felismerés elérte a tudatát, kiáltani akart, de a hang elveszett a tüdejében. A semmiből felbukkanó árny elé vetette magát és magával sodorta, mire leért a földre, szívét jeges, pusztító fájdalom marcangolta széjjel. És a kis papírdarabka, melyet egészen addig a kezében szorongatott, halkan hullt alá a szemétbe, egyetlen mondatot üzenve a túlélőknek. „Ma éjjel meg fogok halni… Helen.”
Szerző Taylor Smith
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9953-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 490
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.