Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Juvenis

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 990 Ft
Javier és Juanita, az öntörvényű vámpír testvérpár harcba indul testvérük gyilkosai, az Angyalok ellen. A kezdeti nehézségek után nem várt helyről kapnak segítséget, cserébe olyasmivel kell szembesülniük, ami egész eddigi életüket megváltoztatja, és már abban sem lehetnek biztosak, hová tartoznak és mi ellen harcolnak. A végső csata elkerülhetetlen, és Javiernek nem csak az Angyalok és a náluk is nagyobb fenyegetést jelentő Juvenis ellen kell küzdenie, hanem azt is el kell döntenie, hihet-e annak a fiúnak, akit új testvérévé fogadott és nem sodor-e veszélybe mindenkit, ha kiáll mellette?
Szerző Lord Garcon
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-7786-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 372
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.