Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Quésta é la vita

Elérhetőség: Készleten

2 950 Ft
Sose mutasd, ha félsz...
A fiatal Tia Lorena Martonaro élete maga a paradicsom. Barátai szemében ő nem más, mint holmi gazdag olasz család sarja, akit a parton való mindennapos lógáson és a féktelen bulizáson kívül semmi sem érdekel. Mindenki odavan érte, a nagydumás, állandóan nevetgélő lányért, akinek mindenki a barátja.
Mégsem ismeri senki sem igazán!
Miután fény derül az ocsmány családi titokra, s Tiának újra menekülnie kell, többen is az életére törnek. Elegendő egyetlen aprócska baleset ahhoz, hogy elindítsa a lavinát, ezzel tönkretéve a tökéletes álcát, melyet oly gondosan felépített.
Tia hogyan fog megbirkózni a rászakadó nehézségekkel? Vajon végül sikerül családjának porba tipornia őt? Meddig lesz képes tétlenül nézni, ahogyan sorra hullnak körülötte az emberek? Inkább feladja magát, hogy több ártatlan élet ne vesszék kárba? Vagy megbetonozza magát és harcol a végsőkig?
Ez nem Hamupipőke története – Itt nem lesz boldog befejezés!

„Egészen biztos vagyok benne, hogyha vesztettem, akkor vagy a rácsok mögött hesszelek a régi cimboráinkkal, vagy rosszabb esetben a szemeim között egy golyóval a tengerben fenekezek és beszélgetek a többi hullával. Akárhogy is, ha érdekel a történetem, hogy győztem-e, vagy vesztettem, akkor olvasd el! − Tia”
Szerző Nagy Linett
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-8443-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 406
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem