Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rejtegetett szenvedély 2.

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 250 Ft
Mit lehet tenni, amikor a szerelem olyan mindent elsöprő, hogy határtalanul ragadja magával azt, aki belekóstolt? Mit lehet tenni, ha ez a gyümölcs ráadásul a legtiltottabbik a tálon, emiatt pedig a legízletesebb is egyben?

A történet hősei belekóstolnak, majd rabul ejti őket; szabadulni sem a józan ész, sem az intő jelek ellenére nem lehet, nincs visszaút. Bár kezdettől rejtegetni kénytelenek mindazon szenvedélyt, mely egymás karjaiba sodorta őket, a vágy nevű méreg a csontjaikba költözik. Gyötrelmes próbatételeik során nemcsak testüket, hanem lelküket is feláldozzák a szerelem oltárán, s néha sikerrel, néha fájdalmaktól tarkítottan veszik fel a harcot az akadályokkal, melyek szüntelenül az útjukba gördülnek. Vajon elég erős ez az elemi kapocs köztük, hogy megbirkózzanak két másik, mindezt gátolni igyekvő féllel, akik különös mivoltukból fakadóan leplezetlenül kísérik végig mindazon eseményeket, melyekbe hőseink sodródnak, mikor a boldogságuk már csaknem elkönyvelhető és háríthatatlan?

Szereplőink végzetes lobbanékonysága teremt számukra olyan fájdalmas helyzeteket, melyeket megoldani képtelen feladatnak tűnik, érzelmeik mélysége és tisztasága viszont hozzásegíti őket ezen problémák leküzdéséhez.

A néhol bizarr, meglepő, csavaros, helyenként elképzelhetetlen bonyodalmakkal tarkított történet olvastán hinni kezdünk a végzet legyőzhetetlen erejében, megváltozik a véleményünk a harci szellemről, a reményről, végül – pont, mint hőseink – szembenevetjük a lehetetlent.

A Rejtegetett szenvedély 1. és 2. kötete végigkísér minket azon az érzéki labirintuson, melynek végén hőseink közreműködésével révbe ér a szerelem.
Szerző Püspöki Dorka
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-80640-2-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 380
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.