Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Trauma – Egy házasság tragédiája

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 500 Ft
Mélyen tisztelt Olvasó! Örömmel tölt el, hogy kezedbe vetted életem első, nyomtatásban megjelent könyvem folytatását.
Reménykedem benne, hogy elnyerte tetszésedet az első kötet. Igyekszem a folytatással is kirángatni téged a mindennapokból, és egy olyan történettel lebilincselni a figyelmed, amely elolvasását követően kellemes élményekkel leszel gazdagabb.
Az első könyvben együtt izgulhattunk Jonathan és Nina életéért, sorsuk alakulásáért.
Néhány évvel az első kötet történéseit követően betekintést nyerhetünk Nina és Adam kapcsolatának alakulásába. Figyelemmel kísérhetjük kapcsolatuk szárnyalását és mélyrepülését egyaránt. Betekintést nyerhetünk problémáik mivoltába, és azok megoldási kísérleteibe is.
Mélyebb, érzelmesebb a történet, de ha akcióra vágysz, akkor sem kell csalódnod, izgalmak leselkednek Rád a könyv hasábjairól.


Szerző Ripszám Alexandra
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-3564-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 536
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.