Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Viharok szigete

 

Elérhetőség: Készleten

3 650 Ft
Dean Hill jól menő horror regényíró, gazdag, elismert, ugyanakkor az utóbbi években alkoholproblémákkal küzd és írói kreativitása is csökkent. Felesége, Mary tanácsára elutaznak az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Silent Rainre, erre a turistáktól kevéssé látogatott mindig esős és borongós, fenyvesekkel és magas hegységekkel tűzdelt szigetre.

Az író újra elkezdi csinálni, amit mindig is szeretett volna: megírni élete alkotását. A csendes kisváros idillikus, békés, ám valahogy mégis nyugtalanítóan csendes. A lakókkal nem stimmel valami, úgy tűnik, mindenki valami mélységes titkot őriz. A sziget mintha maga is élne és megbabonázza az írót, aki rájön, hogy írásainak természetfeletti ereje van. Ahogy pszichikus kapcsolatba kerül vele, kiderül, hogy minden, amit leír, az megvalósul. Rájön arra is, hogy megdöbbentő összefüggés áll fenn közte és a sziget múltbéli eseményei között.
Amikor pedig a felesége eltűnik, kétségbeesett kutatásba kezd. A sziget lakói azonban egyre ellenségesebbek vele, mígnem magára marad és kénytelen egyedül rájönnie, miért is tűnt el a felesége. Ahogy azonban a nyomozás során egyre több sötét titok derül ki a hely múltjáról, már lehet, hogy túl késő…
Szerző Seres Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-5361-4
Kötés puha
Megjelenés éve 2012
Oldalszám 416
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Nem
Rövid leírás