Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rézirozi és az ünnepek - 1. kötet

Elérhetőség: Készleten

1 590 Ft
„– Szervusz, Rézirozi, itt a Mikulás beszél! Nem zavarok?

– Szia! – szólt megilletődött hangon a kislány. – Te sosem zavarsz!

– Úgy áll a helyzet, hogy a segítségedet szeretném kérni!

– Hát hogyne! – csillant föl Rézirozi szeme, hisz a Mikulás azért nem sűrűn kér segítséget az embertől. – Csak mondd nyugodtan, miben segíthetek!

– Az történt – kezdett bele a Mikulás – hogy elindultam ajándékokat osztani, de egyszer csak nagyon nagy szél támadt, és elfújta a listámat. Így aztán nem tudom, hogy kik voltak azok a jó gyerekek, akiknek ajándékot kell vinnem. Ti olyan ügyesen megtaláltátok a három varázslatos tárgyat, ami az orducpántnak kellett, hogy ez biztosan gyerekjáték lesz!”

Ezzel a nem mindennapi telefonbeszélgetéssel indulnak el Rézirozi újabb hihetetlen kalandjai, melyek során hősünket most sem hagyják cserben különleges barátai: Lüpekék, a kekec, Ejhepejhe, a gyapot, Hinnyehunnya, a siklóf és Alajos, az orducpánt.
Az új kötet két igazán ünnepi mesét tartalmaz, a mikulásos kalandon kívül ugyanis barátainknak egy itt felejtett karácsonyi angyalt is vissza kell juttatniuk a mennybe. Arra, hogy ezt a csodálatos feladatot meg tudják-e oldani, valamint hogy rábukkannak-e a listára, a könyv lapjain találjuk meg a választ.
Szerző Csikai Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-4064-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2015
Oldalszám 94
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem